Posetite grad Niš

Kratki obilazak grada u pratnji vodiča!

Obilazak Tvrđave, Koncentracionog logora "12. februar", Memorijalnog parka Bubanj, Ćele kule, arheološkog nalazišta Medijane i Čegra

Uz pratnju lokalnog vodiča organizovana je šetnja Tvrđavom i obilazak kulturno-istorijskog nasleđa Vizantinaca i Turaka. Posle kraće šetnje do Logora na Crvenom krstu i obilaska prostora u kome su boravili logoraši, autobusom nastavljamo da panoramski razgledamo Niš od Bubnja do Ćele kule i Medijane. Na svakom lokalitetu planirano je vreme za obilazak sa vodičem. Turu završavamo na brdu Čegar, gde nakon razgovora sa čuvarem spomenika imamo slobodno vreme za šetnju i odmor.

Polazak ispred Tvrđave, svake subote u 10 sati

Pošto je izlet besplatan, obavezno je najaviti dolazak i rezervisati mesto bar nedelju dana unapred na punktovima Turističke organizacije Niša ili na našem sajtu www.visit.nis. Broj mesta je ograničen. U slučaju promene termina polaska ili odlaganja obilaska informacija će biti prosleđena lično ili u medijima.

Grupu prate naši najbolji vodiči, sa bogatim iskustvom, licencirani od strane JUTA .

Obećavamo vam prijatan provod, zabavan dan i poučno putovanje!

Za sva dodatna pitanja pozovite telefon ili nam pošaljite mejl

Ukoliko imate predlog za još neku turu ili tematsku šetnju koju bi mogli za Vas da organizujemo , voleli bismo da nam se obratite i da zajednički osmislimo putovanje na obostrano zadovoljstvo. Unapred se radujemo budućoj saradnji!

Mi smo AagencijaTravel