Un week-end al manifestării !

Aflați cum să manifestați dorințele voastre adevărate

OUR SPECIAL DAY COMING SOON! - WEEKEND MAY 30 - JUNE 1

O aventură șamanică cu multe practici , tehnici și înțelepciune despre cum să ne manifestăm sinele nostru Adevărat , individualitatea și să trăim în armonie cu lumea noastră, vine pe sfârșitul de sătămână: vineri 30 mai - duminică 01 iunie in Timisoara !

Vă așteptăm cu drag pentru a vă împărtăși momente ale Puterii Adevărului și a Transformării

O manifestare șamanică intensă !

Friday, May 30th, 6pm to Sunday, June 1st, 8pm

Timișoara, Timiș, Romania

Timișoara, TM

Bine a ți venit la evenimentul nostru !

Dragi prieteni vă invităm să luați parte la acest seminar al abilitării, a cunoașterii și a bucuriei !

Pe parcursul acestui eveniment vom practica diferite metode de manifestare și transformare dar și practici care să asigure faptul că relațiile noastre interpersonale și starea de sănătate sunt pe calea evoluției, a conștientizării și creșterii interioare . Metodele și tehnicile pe care le vom folosi vin din tradițiile antice și știința modernă și acoperă o varietate de subiecte ca: relațiile dintre parteneri, puterea de esență masculină și feminină ,practici șamanice de manifestare și de responsabilizare , practici psihologice pentru a transforma stările interioare slabe și obiceiurile in putere personală, precum și practici pentru abundență și sănătate .

Vă iubim și așteptăm să vă vedem acolo !

NAMASTE !Seminarul începe vineri seara la ora 18:00 și se termină duminică seara la ora 20:00
• Costul de participare este de 225 Ron. Această sumă nu conține costurile privind sala de seminar. Aceasta si loca ția o vom anunța mai târziu, în funcție de numărul participanților .

• înscriere la seminar: - Trebuie să vă înregistrați și să plătiți o sumă nerambursabilă de 75 Lei .

Pentru a vă iînnscrie contacți-o pe Timea Papp - prin telefon : 0723.587.970 sau e-mail : timeaklara@gmail.com

Este indicat să viniți cu haine confortabile , saltea de yoga , mâncare și apă .


PROGRAMUL DETAILAT:

Vineri

18.00 – 20.00 – Creșterea puterii Psiho-Energetice - Meditație cu Sinele Superior, auto-dehipnoză, invățați cum să vă accesați superabilitățile si să comunicați cu adevărata voastră esență (Manifestarea individualitatii personale) - Ce ne impiedică să fim unici !

20.00-22.00 -Adevărata manifestare de sine! Cum să diferențiezi Sinele de personalitatea ta (exprimare printr-o meditație dinamica )

Sâmbătă

10.00-14.00 Practici de dimineață pentru responsabilizare și reînnoire - Relațiile dintre bărbați și femei (teorie și practică)

14.00-15.00 Pauză

15.00-22.00 Vvindecare spirituală– Cauzele bolilor- aprofundare- vindecarea spirituală ( teorie si practică )

Duminică

În această zi , vom avea o excursie specială in natură , unde vom practica tehnici diferite de șamanism și vom încheia cu ceremonia "Mersului pe Foc " . Pentru detalii veți primi informații în timp util !

THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Scopul nostru este de a va ghida pe drumul autodezvoltarii, prin invatarea urmatoarelor principii:

CUNOSTINTA SPIRITUALA, trebuie sa te astepti sa primesti rezultate reale in viata ta.
Noi detinem toate cunostintele spirituale prin tehnici, metode si exercitii practice, pe care le puteti folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii.

INTELEGEREA, Numai prin intelegerea temeinica a principiilor vietii va puteti dezvolta, actionand cu putere facand apel la liberul arbitru, devenind in intregime constienti si realizand cine sunteti cu adevarat.

REINTOARCEREA LA CALEA STRAVECHE. Toti oamenii intelepti spun ca multe dintre problemele omului modern au aparut datorita pierderii legaturii cu originile noastre. Noi te vom ajuta sa redobandesti cunostintele stravechi si sa te reconectezi cu natura.

IMPUTERNICIREA PERSONALA, Noi credem ca fiecare persoana este inzestrata cu abilitati, scopuri si un tel care este unic in viata fiecaruia. Si acesta se intampla numai cand primesti un ajutor personal ca sa poti controla calitatile interioare, talentele, sanatatea si fericirea. Noi va oferim acest suport.

RESPONSABILITATEA, Fiecare persoana este stapanul propriei vieti. Folosind vointa, intelepciunea si dorinta profunda de a-si schimba viata, elevii nostrii genereaza schimbari importante in interiorul lor. Noi ii ajutam pe elevii nostri sa inteleaga si sa cultive principiile si legile universale, dar fiecare trebuie sa-si ia deciziile zilnice pentru imbunatatire.

MINTEA DESCHISA, Noi ramanem deschisi fata de noi idei si suntem dedicati sa invatam rafinarea principiilor spirituale. Noi combinam traditia estica cu cea vestica intr-o sinergie a intelepciunii care va imbunatati viata voastra in concordanta cu dorintele, necesitatile si abilitatile voastre unice.

NOI SUNTEM SPIRITUALI NU RELIGIOSI. Noi imbratisam si incurajam cautatorii din diferite religii si credinte. Noi studiem temeinic multe credinte si sisteme in scopul de a intelege esenta acestor invataturi, cautand sa imbunatatim viata tuturor, independent de mostenirea lor. In acelasi timp studiem cercetarile vestice in domeniul psihologiei, fiziologiei si a fizicii cuantice, impreuna cu intelepciunea secreta a civilizatiilor stravechi.

CONSTIENTA. Noi introducem o noua cultura a constientei in societate; aceasta este o mare necesitate a timpurilor noastre pline de provocari. Noi indeplinim acest lucru prin diferite medii, cum ar fi: carti, reviste, conferinte, workshopuri, cursuri, filme si pagini de internet. In acelasi timp construim scoli si institutii in toata lumea , care au menirea de a satisface cerintele unice ale localnicilor.

Olympus Summer Retreat 2013 !!!