Alexander Northern Deer

Ritual samanic pentru 2017

Big image

Creeaza-ti Viitorul asa cum iti doresti! Vino cu World of Wisdom and Spiritual Adventure la un ritual samanic puternic, ceremonia ceaiului si mesaje pentru 2017 alaturi de oameni frumosi


Dragi prieteni, sunteți bineveniți la întâlnirea noastră unde vom face inițierea noului an 2017. Deschidem portile Noului An!


Așa cum v-am obișnuit până acum, și de data aceasta vom sărbători intrarea în noul an printr-un eveniment de împuternicire în starea de unitate a tuturor ființelor cu Spiritul Universului!


De-a lungul timpului, aceste ritualuri, au ajutat multe persoane să recâștige puterea personală reușind să se desprindă de traumele din trecut, deschizând astfel noi orizonturi pentru viitor.


Vă așteptăm cu entuziasm la aceasta ceremonie la care va avea trei părți:

1) Ritualul ceaiului

2) Ritualul șamanic cu toba care vă va purta într-o călătorie prin cele patru lumi șamanice

3) Previziune prin tarot pentru anul 2017


Vă așteptăm și anul acesta pentru a sărbători împreună și pentru a contribui la consolidarea fundației de putere a viitorului nostru!


Prima parte – ritualul de degustare a ceaiului:

Este o modalitate străveche de a stabili legătura cu sinele nostru superior, cu cele mai profunde adevăruri ale ființei noastre și cu intețiile autentice. Vom pune întențiile noastre în licoarea magică a ceaiui și o vom bea împreună, împărtășind binecuvântările și aspirațiile pe care le avem pentru cel mai frunos destin posibil.


Partea a doua – călătorie șamanică în cele patru lumi:

Prin acest ritual, vom crește seminficativ potențialul vindecării rănilor din trecut și detașarea de trecut, precum și curățării energetice și reîmprospătarea fuluxurilor de energie ale ființei noastre, făcând loc unei vieți noi în continurare începând din2017.Aceasta este o călătorie meditativă foarte puternică, acompaniată de toba șamanică, care poate provoca schimbări extrarodinar de importante la niveluri profunde ale ființei umane. Experiența nu poate fi transmisă prin cuvinte. Este necesar să participați pentru a putea a vă forma o părere personală. Vă invităm să aduceți un izopren pentru a vă întinde pe el la finalul călătoriei.


Partea a treia – previziune prin tarot:

Veți trage o carte care seminifcă cel mai important aspect la care este necesar să lucrați pe parcursul anului 2017. Alexander Northern Deer va realiza și o previziune individuală pe scurt pentru fiecare participant.


Ne bucurăm să vă întâmpinăn cu brațele deschise și cu iubire emanată din inimă pentru a experimenta acest moment unic de transformare magică a experienței de viață!


Ritualul va fi condus de Northern Deer Alexander

Șaman, învățător spiritual, vindecător și trainer.

Fondator al The World of Wisdom & Spiritual Adventure


https://alinacorneliamihail.wordpress.com/2016/06/03/alexander-northern-deer/


http://www.theworldofwisdom.org/about.html


DACĂ VREI SĂ ÎȚI SCHIMBI VIAȚA, ÎȚI RECOMANDĂM SĂ FOLOSEȘTI ACESTE ZILE DE CRĂCIUN ȘI DE ANUL NOU CA PREGĂTIRE PENTRU TRANSFORMARE.


PARTICIPARE ȘI ÎNREGISTRARE

Anunță intenția ta de participare la:


Andreea Aron (mesaj privat Facebook)

E-mail: andreeaaron.dreamcatcher@gmail.com

Tel: 0742759337


Contributia voastra: 100 Ron


Va asteptam in Brasov!

Gradinita Forest School, Str capitan Ilie Birt nr 10 (Piata Unirii)

Acces cu Rat liniile 50, 51 si 52


Suntem WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

www.theworldofwisdom.org


An Nou Fericit!


Să ne vedem/revedem bucuroși!