Intensive Online

Finale: 'I did it!'

Big image

Lieve cursist,

Het einde is definitief, maar dat geldt natuurlijk alleen voor deze workshop. Waar de Intensive voor jou eindigt, gaat het proces verder en ik hoop je met de laatste inspiratie nog wat extra zelfvertrouwen te kunnen geven. Geniet van de finale die speciaal voor jou online staat.


Maak nog even contact met wat je de afgelopen drie maanden hebt gevoeld en bereikt, want het was een reis om trots op te zijn. Elf wekenlang heb je bewezen dat jij gefocust kunt zijn op wat je werkelijk wilt. In kwetsbaarheid nam je het besluit je leven te veranderen en het zover. Het moment van de laatste sprong is gekomen: die naar jouw nieuwe werkelijkheid.


Misschien is het even wennen, maar vanavond hoef je niet op de tijd te letten. Er is geen webcast meer, want alles wat ik wilde zeggen, heb ik gezegd. Toch wil ik nog een kort moment van je vragen om nog één keer verbinding met elkaar te maken; een klein ritueel ter afsluiting (lees hieronder).


Bedankt voor je overgave en wie weet tot ziens!


Van hart tot hart,


Janosh

Ritueel: de spiegel

Een laatste contactmoment met jezelf en de groep waarmee je de afgelopen 11 weken de reis hebt gemaakt. Zorg dat je precies om 20.00 uur ergens in huis voor een spiegel staat. Kijk jezelf diep in de ogen en glimlach! Leg je handen op je hart en verbind je met alle anderen die ook op hetzelfde moment in hun huis voor de spiegel staan. Wees twee minuten lang stil terwijl je naar jezelf kijkt. Voel de liefde voor jezelf en voor elkaar.


Loop ten slotte naar buiten en zoek ergens een mooi plekje op waar je met gespreide armen alle energie in je los laat komen door zo hard mogelijk te schreeuwen: 'I DID IT!'

Big image
Wachtwoord Finale: 004438

Dit wachtwoord is geldig t/m 06 april 2015. Inloggen kan vanaf nu via fase 5.

Finale: de laatste fase

Hierbij krijg je van ons de laatste inlogcode. Deze kun je gebruiken tot 06 april a.s. Daarna sluit de workshop en zijn de fases niet meer bereikbaar. Voor belangrijke dingen kun je nog wel een bericht sturen naar intensive@janosh.com.


  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen
  3. Klik bovenaan op de button Finale
  4. Log in met de code


Laat ons weten hoe jij 't hebt ervaren

Op het forum hebben veel deelnemers al uitgebreid hun ervaringen gedeeld en natuurlijk horen we graag van jou hoe jij de workshop in z'n geheel ervaren hebt. Op de website kun je via het contactformulier jouw verhaal met ons delen. Bedankt voor je feedback!