Putere personală, relații, șamanism

By Alexander (Northern Deer) - www.theworldofwisdom.org

Bună ziua, dragi prieteni!

O nouă întâlnire cu voi la Constanța!

Vă invităm, duminică, 22 martie între 18.00 și 22.00, la Forte Life.

(No. 235 Tomis Blvd, Complex Dacia, floor 1)


Alexander, Învățător spiritual,Vindecator & Șaman - Educator în familie, afaceri și management al Vieții susține un seminar

"Puterea personală - Legile șamanice ale Manifestării în afaceri și relațiile personale"


Învațam cum să ne înțelegem și să ne construim propria viață, înfruntând diferitele ei aspecte (sănătatea, relațiile interpersonale, munca, dezvoltarea personală).

Aflăm cum se desfășoară lucrurile în
viața conform celor patru lumi șamanice, ce merge bine, ce merge rău și de ce.

Acordăm o atenție aparte relațiilor de tip feminin / masculin. Este important să ne înțelegem rolurile, cum să ne exprimăm în conformitate cu legile Universului.

THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE - SEMINAR LA COSTANTA!

Sunday, March 22nd, 6-10pm

FORTE LIFE - No. 235 Tomis Blvd, Complex Dacia, floor 1, Constanta, Romania

Costul evenimentului este 100 lei. Pentru informații suplimentare vă rugăm să-l contactați pe Marius. Marius Robert Dinu +40 723 337 007

fortelifero@gmail.com
THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Subiecte

Manifestarea lumii:
  • Legile Universului care guvernează manifestarea pe diverse planuri ale vieții noastre.
  • Cele mai mari dificultăți întâmpinate în materializa viselor noastre.
  • Mandala șamanică - explicarea celor patru lumi șamanice
  • Relațiile interpersonale.
  • Căsătoria. Esența masculină și cea feminină ;cum să relaționăm cu sexul opus (teoretic și practic)
  • Călătorie șamanică de împuternicire cu toba și alte surprize.

Noi suntem THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Scopul nostru este de a va ghida pe drumul autodezvoltarii, prin invatarea urmatoarelor principii:

CUNOSTINTA SPIRITUALA, trebuie sa te astepti sa primesti rezultate reale in viata ta.
Noi detinem toate cunostintele spirituale prin tehnici, metode si exercitii practice, pe care le puteti folosi pentru imbunatatirea calitatii vietii.

INTELEGEREA, Numai prin intelegerea temeinica a principiilor vietii va puteti dezvolta, actionand cu putere facand apel la liberul arbitru, devenind in intregime constienti si realizand cine sunteti cu adevarat.

REINTOARCEREA LA CALEA STRAVECHE. Toti oamenii intelepti spun ca multe dintre problemele omului modern au aparut datorita pierderii legaturii cu originile noastre. Noi te vom ajuta sa redobandesti cunostintele stravechi si sa te reconectezi cu natura.

IMPUTERNICIREA PERSONALA, Noi credem ca fiecare persoana este inzestrata cu abilitati, scopuri si un tel care este unic in viata fiecaruia. Si acesta se intampla numai cand primesti un ajutor personal ca sa poti controla calitatile interioare, talentele, sanatatea si fericirea. Noi va oferim acest suport.

RESPONSABILITATEA, Fiecare persoana este stapanul propriei vieti. Folosind vointa, intelepciunea si dorinta profunda de a-si schimba viata, elevii nostrii genereaza schimbari importante in interiorul lor. Noi ii ajutam pe elevii nostri sa inteleaga si sa cultive principiile si legile universale, dar fiecare trebuie sa-si ia deciziile zilnice pentru imbunatatire.

MINTEA DESCHISA, Noi ramanem deschisi fata de noi idei si suntem dedicati sa invatam rafinarea principiilor spirituale. Noi combinam traditia estica cu cea vestica intr-o sinergie a intelepciunii care va imbunatati viata voastra in concordanta cu dorintele, necesitatile si abilitatile voastre unice.

NOI SUNTEM SPIRITUALI NU RELIGIOSI. Noi imbratisam si incurajam cautatorii din diferite religii si credinte. Noi studiem temeinic multe credinte si sisteme in scopul de a intelege esenta acestor invataturi, cautand sa imbunatatim viata tuturor, independent de mostenirea lor. In acelasi timp studiem cercetarile vestice in domeniul psihologiei, fiziologiei si a fizicii cuantice, impreuna cu intelepciunea secreta a civilizatiilor stravechi.

CONSTIENTA. Noi introducem o noua cultura a constientei in societate; aceasta este o mare necesitate a timpurilor noastre pline de provocari. Noi indeplinim acest lucru prin diferite medii, cum ar fi: carti, reviste, conferinte, workshopuri, cursuri, filme si pagini de internet. In acelasi timp construim scoli si institutii in toata lumea , care au menirea de a satisface cerintele unice ale localnicilor.