The Corliss Group Travelers

The Corliss Group Travelers: Når du reiser i blir USA et mareritt

På en gitt dag gjennomsnitt rundt 2200 australiere satt ut for å gjøre forretninger eller ferie i Amerika. Til enhver tid er det omtrent 30.000 kortsiktige australske besøkende vei rundt i USA, ikke medregnet tusenvis mer på arbeid visum.


Etter New Zealand og Indonesia, australiere mest populære utlandet reisemål, og ifølge turisme prognosemakere, vil tiltrekke mer enn en million Aussies i 2015-16.


Men de siste to månedene har vært alt annet enn en omgjengelig ferie med USAs østkyst og Midtvesten innspillingen en av deres kaldeste og mest snørike vintre Records.


Det har sette amerikanske innenriks flyselskap systemet i en tailspin. Ifølge en analyse av Associated Press forrige uke, har mer enn 75.000 innenlandsflyvninger avbrutt siden den offisielle starten av vinteren desember 1-14 000 av dem i den siste uken alene.

Reklame


Noen av de største byer som New York, Detroit, Boston, Chicago og St Louis er sa å ha mottatt to ganger til tre ganger så mye snø som de vanligvis får. Selv byer med mild helårig klima har ikke blitt spart, med isen stormer i Atlanta, Georgia, og Dallas og Houston i Texas.


På torsdag i forrige uke, ble mer enn 70 prosent av alle flyreiser kansellert i flyselskapet hub byene Baltimore, Philadelphia, Washington DC og Charlotte, North Carolina.


Siden begynnelsen av vinteren, har 5,5 prosent av USAs 1.35 millioner rutefly blitt kansellert, ifølge flyreise oppsporer nettstedet FlightAware - den høyeste antall og høyeste prosent økning i minst siden vinteren 1987-1988, da US Department of Transportation startet avbestilling datainnsamlingen.


Executive reise magazine sier flight forstyrrelser i januar alene koster flyselskapene mellom $US75 millioner ($A83 millioner) og $US150 millioner, ifølge masFlight, data og programvare analytiker som spesialiserer seg på flyselskapet operasjoner. Men selskapet sier totalen kostnaden for passasjerer seg i januar - "verste måneden for flight forstyrrelser i nyere minne" - var rundt $US2.5 milliarder.


Februar er Amerikas kaldeste måneden i gjennomsnitt, og har 11 dager å kjøre. Men det er bare været-enestående menneskelige faktorer er kompliserende trafikkork flyplass:


* Siden 2001 terrorisme sjokket og den globale økonomiske krisen i 2007-08, har fly aldri vært så full å kompensere for at, i reelle termer, priser har aldri vært så billig. Mens 20 år siden amerikanske innenlandske flyreiser var bare 60 til 70 prosent full, er den såkalte Belastningsfaktoren nå godt i overkant av 80 prosent.


Det betyr at når flyreiser kan masse avbestillinger, kan det ta opptil dobbelt så lenge for systemet å gjenopprette: det er bare ikke lenger de tomme setene tilgjengelig for å ta opp overbelastningen. Passasjerer bumped som følge av en måtte noen ganger vente dager for en ny flytur.


* US Department of Transportation har introdusert straffende nye forskrifter forbyr flyselskapene fra holde passasjerer på asfalten i tre timer eller mer mens de venter for takeoff spor. Så flyselskaper nå velger å avbryte blokker av flybilletter å unngå eventuelle bøter på opp til $US27, 500 per passasjer eller $US4.1 millioner for en typisk flyet sitteplasser 150 passasjerer.


Flyselskaper er nå raskere å kansellere flygninger, noen ganger en dag før en storm. Reguleringen har hatt den perverse utilsiktede konsekvensen at airlines' hovedfokus i forstyrrelser er ikke å få passasjerer til sine destinasjoner, men å unngå enorme bøter.

* US flyselskapet regulator, Federal Aviation Administration, gjennomført en ny regel i begynnelsen av januar, økende mengden av hvile piloter trenger. Det betyr at for å få nok uthvilt piloter tilgjengelig, flyselskaper er tilbøyelig til å avbryte mer flyreiser.

Det er absolutt en vekker for første gang Australian besøkende til USA, som været påvirker sjelden flyselskaper Under og tid hastigheten sjelden dips under 80 prosent.


Har du møtt reise forstyrrelser reise i USA? Hva synes du om USA og deres standarder? Har du tips for problemfri reiser i Amerika? Post dine kommentarer nedenfor.


Kilde: http://www.smh.com.au/travel/blogs/travellers-check/when-travelling-in-the-us-becomes-a-nightmare-20140217-32v4h.html