ZAKORACI U ERU INTERNET MARKETINGA

= POSAO IZ UDOBNOSTI SVOGA DOMA =

IMAS PONUDU ZA POSAO SARADNIKA ONLINE ? ... POKUSAJ !

Budi sam sebi sef, preuzmi odgovornost za sopstveni posao, radi i zaradi onolko kolko zelis i kolko ti je potrebno.Stvaraj svoj tim kojeg ces obuciti i nauciti kako se radi i zaradjuje u legalnoj i akreditovanoj kompaniji u kojoj i ja radim.Tim je tvoja snaga i jacina, budi im nesto poput trenera sporstkog kluba vodi ih ka cilju , radujte se zajedno pobedama i uspesima.
Naravno ovo nije posao koji donosi zaradu preko noci. Ali onaj ko zeli da se posveti ovoj vrsti posla –marketingu zaista ce doci do zeljenog cilja i dobrom izvoru prihoda. I sto je veoma BITNO radis iz udobnosti svoga doma, ti sam odredjujes radno vreme svoj si sef..

PAR RECI O SAMOJ KOMPANIJI I NJEN NACIN POSLOVANJA

.Kompanija se nalazi u Linkolnu (Nebraska) i osnovao ju je Gery Carson 1998. godine,finansira se iskljucivo od on-line prodaje iz svoje prodavnice, a zarade zaposlenima isplacuje redovno svakog 10 –tog u mesecu preko Payoneer Master Card (koja se dobija od firme posle prvih zaradjenih 20$).

Ima vise nacina zarade, a na clanovima je da izaberu sta im najvise odgovara ili ako zele mogu se oprobati u svim ponudjenim opcijama.

-ukljucivanje novih saradnika u posao, promovisanje i prodaja sa Tripleclicks-a, otvaranje spostvene prodavnice tkz.EAC, - ucestvovanje na raznim AUKCIJAMA

Obuka, alati i podrska su potpuno besplatni

Pomoc i podrska su nam dostupni 24/7 preko sponzora,facebook grupa sa datotekama i uputstvima do on-line webinara koji se odrzavaju na nasem jeziku,tako da ni znanje engleskog nije uslov za posao.

Neko posebno iskustvo takodje nije potrebno, a ono sto jeste potrebno je da ste:

- da imate dobru internet konekciju

- zelju za rad i ucenje.

- ambicioznost i dobru volju


A kako se radi i sve ostale detalje o poslu naucicete korak po korak.

klik na registraciju

VAZNA NAPOMENARegistraciju OBAVEZNO napravite sa Gmail adresom !!!

O MENI

Moje ime je Tatjana Galfi ,majka dvoje dece i u SFI kompaniji radim godinu dana.


Kontaktirajte me na facebook-u ili putem e maila i ja cu vam se javiti


Ja zelim da vam pomognem da uspete ostvariti svoje snove.....

Uputstvo za registraciju i početne korake