De toekomst van life science

HOMEPAGE

De toekomst van life science

Omnipresence-stage nu kunnen profiteren van nieuwe betrokkenheid van specialists (HCP/KOL) en gebruiksscenario's 알트벳 voor commerciële activiteiten pass on verticaal zijn voor organisaties operation het gebied van medische hulpmiddelen. Deze herfstrelease omvatte de lancering van de bijgewerkte Go-application voor iOS, Android, Windows en Web met een gemoderniseerd gebruikersontwerp, efficiëntere codebasis en veel intelligente functies voor een grotere productiviteit.


is een geïntegreerd, savvy en flexibel digitaal ecosysteem voor life sciences-organisaties om gezondheidservaringen voor zorgteams en patiënten te revolutioneren voor het doel van duurzame gezondheidsresultaten. Exeevo-stages zijn gebouwd met Microsoft-mists, waaronder Dynamics 365, Azure en Teams, evenals Cloud for Healthcare, en zijn verticaal gemaakt voor klant-en patiëntervaringen, geleverd entryway biofarma, medische apparatuur, biotech-en gezondheidsorganisaties.

gelanceerd in 2018, zal blijven doorgaan met het leveren van oplossingen voor het beheer van klantervaringen (Customer Experience Management (CXM)) aan de grootste wereldwijde biofarmaceutica, fabrikanten van medische apparatuur en groeiende biotechbedrijven. Exeevo Omnicare, gelanceerd in 2020, zal het gebruik van patiëntbetrokkenheid versnellen, van klinische trajecten toddler post-dispatch trajecten. Exeevo Omnisight, gelanceerd in 2021, is gebouwd met de nieuwste discharge van Dynamics 365 Customer Insights, en biedt life sciences-organisaties de mogelijkheid om hun CX/PX-gegevens te bundelen en goede inzichten gebruiken operation premise van kunstmatige intelligentie (AI) en bedrijfsinformatie (BI) pass on helpen het convey van de klant en de patiënt te personaliseren. 크레이지슬롯