Arctic Football Forum

Maailman innovatiivisin jalkapalloyhteisö

http://vimeo.com/74015020

Konsepti

Arctic Football Forum on ainutlaatuinen informaatioalusta ja yhteisö pohjoismaisille, baltialaisille, sekä venäläisille jalkapallon parissa työskenteleville. Pyrimme tuomaan nykyaikaisia ja toimiviksi todettuja määrällisiä sekä laadullisia käytännön menetelmiä kehittämään jalkapallossa tapahtuvaa 1) johtamista & strategista suunnittelua sekä 2) pitkäjänteistä (analyyttista) valmennustoimintaa.


Toiminta ja aloite käynnistetään kansainvälisen huipputason kahden päivän kongressin muodossa 28.-29.5.2014 Helsingissä. Kongressi pitää sisällään kuusi (6) tunnettua ja kansainvälisesti meritoitunutta pääesiintyjää, 16 eri osa-alueiden jalkapalloasiantuntijaa, sekä kuusi (6) käytännönläheistä paneelikeskustelua.

Big image

Tavoitteet

Lyhyen aikavälin tavoitteet:

  • Luoda puolueeton alusta jalkapallon kehittämiselle Pohjois-Euroopassa
  • Koota yhteen pohjoiseurooppalaiset jalkapalloammattilaiset ja -aktiivit
  • Tuoda merkittäviä kansainvälisiä huippuosaajia jakamaan viimeisintä informaatiota


Pitkän aikavälin tavoitteet:

  • Parantaa pohjoiseurooppalaisten seurojen ja maajoukkueiden menestymismahdollisuuksia
  • Nostaa pohjoiseurooppalaisten organisaatioiden ja toimijoiden markkina-arvoa
  • Edesauttaa pohjoiseurooppalaisten huippupelaajatuotannon kasvua


Liput ja yrityspaketit

Lipunmyynti toukokuun huipputapahtumaan aukeaa marraskuussa, josta tiedotamme erikseen virallisissa tiedotuskanavissamme. Lippuja ja muita paketteja vain rajoitetusti, joten ole valppaana - nopeat syövät hitaat!


Liity edelläkävijöihin

Seuraa Arctic Football Forumia sosiaalisessa mediassa ja osallistu keskusteluun. Alkutalvesta vierailemme ympäri Suomea eri kaupungeissa esittelemässä tapahtumaa.