GERARD PIQUE

Un jugador que fa história

LA SEVA INFANCIA

El central del Barça, Gerard Piqué, recordá fa uns dies mediant la seva conta de twitter aquells partits en els que s'enfrentaba al seu colegi, La Salle Bonanova, vestint la camiseta de categories inferiors blaugrana.

La casualidad va coincidir en el mateix grup de competició a més d'un equip, lo que significaba per Gerard que els partitits davant La Salle eren més especials que els altres, per enfrentarse a molts dels seus companys de classe, i per jugar en el camp en el que destacaba sobre els altres a l'hora del pati.

Big image

VIDA PRIVADA

Gerard Piqué ha estat pare. El futbolista del FC Barcelona ha tengut els seu primers fills amb la cantant colombiana anomenada Shakira. El seu primer fill anomenat Milan i el segon anomenat Sasha.
Big image
Shakira Gerard Pique Milan Sasha

INICIS DE LA CARRERA

Als deu anys ja vestía la camiseta del Barça per orgull de la seva familia i, especialment, del seu padri Amador Bernabéu, que en aquell temps, 1997, era directiu del club, en la Junta de Josep Lluís Núñez. Comenzá en el alevín A i va anar pujant fins arribar a juvenil A. En el cadete B va tenir com a entrenador a Tito Vilanova i va jugar al costat de Leo Messi, Cesc Fàbregas y Víctor Vázquez, entre altres.
Big image
Big image

ANECDOTES

Gerard Pique cuenta Increible Anecdota con Iker Casillas y Sergio Ramos