Uitnodiging voor Connect

Deel kennis en verhoog je werkplezier

Connect is een eigenzinnig project. Elkaar inspireren, van elkaar leren en ontwikkelen, kansen benutten, over grenzen heen en slimmer gaan werken en vooral veel werkplezier. Dat is Connect.

We zijn begin 2012 gestart met het formuleren van onze passie en vonden al snel collega’s die zichzelf en onze passie herkenden. Gelukkig zijn we niet alleen! Na een aantal sessies om te ontdekken wat we concreet kunnen doen hebben we de volgende stap gezet.

Begin september leverde een openbare brainstorm in een worldcafe over kennisdelen een bijzondere opbrengst op.


Zie ook: http://prezi.com/csn1zzeqkhh3/connect-de-expeditie/


Op 22 november zetten we graag een volgende stap en we nodigen je daar graag voor uit.


We horen graag je reactie en het zou super zijn als je deze uitnodiging doorstuurt naar je collega.


Hartelijke groet,

Stans en Ankie

Connect

Thursday, Nov. 22nd 2012 at 12-1:30pm

205 Professor Cobbenhagenlaan

Tilburg, NB

Om precies te zijn: in de hal van het Academia Building.


Nu gaan we verder met een proeftuin: pilots. Daarin pakken we onderwerpen aan die voor ons eigen werk van belang zijn. Onderwerpen die we samen willen ontdekken en ontwikkelen. Wat daarna komt weten we nog niet. We ontwikkelen het proces samen verder. In ieder geval kan iedereen op elk moment instappen.


De pilots:

 • De financiele organisatie;
 • Overlegorganen en netwerken;
 • ICT wijsheid;
 • Omgaan met machtsverhoudingen en werkdruk;
 • Communities bouwen (fysiek en digitaal);
 • Onderwijsinnovatie;
 • Inspirerend coachen en overtuigen;
 • Stimuleren van creativiteit;
 • Communiceren en inspireren;
 • Duo coaching en intervisie;
 • Kennis vastleggen en administreren


Spreken een of meerdere pilots jou aan, wil je kennis halen of geven in een van deze onderwerpen of wil je een eigen pilot beginnen, kom dan op 22 november meedenken over de volgende stap. het maakt niet uit of je al eerder bent geweest of niet.


Passie

Ons doel: een inspirerende, creatieve, slimme en zelflerende organisatie met betrokken en fitte medewerkers. Zodat we met minder geld, efficiënter en innovatiever worden en we superveel plezier in ons werk hebben.

Initiatiefnemers zijn Ankie van Steen en Stans van Dongen. We doen dit op vrijwillige basis, zonder opdracht. Om te leren, te ontwikkelen en te doen. We nodigen iedereen uit om aan te sluiten op een manier die bij jou past.

Wil jij je steentje bijdragen en jezelf en daarmee de organisatie ontwikkelen? Meld je aan bij onze Yammergroep (zie hieronder), meld je aan voor het event van 22 november of neem contact op met stans.vdongen@uvt.nl of A.vansteen@uvt.nl

We are not the leaders it's a team effort

First Follower: Leadership Lessons from Dancing Guy

Yammer

Connect heeft ervoor gekozen om de discussie en communicatie via een open Yammer groep te laten verlopen, maar wij beseffen ons dat niet iedereen gebruik maakt van deze nieuwe vorm van media. Wij vinden het van belang om elkaar ook hierin te ondersteunen en de onderstaande video wijst je dan ook de weg naar Yammer.

Yammer instructie