Edullinen Laina

Miten saada hyväksyntää henkilökohtaisille lainoille: Vinkkejä ja niksejä

Lainoja ottavien ihmisten määrä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Asuntolainojen ja autolainojen ohella myös henkilökohtaisista lainoista on tullut erittäin suosittuja. Lainat eivät kuitenkaan ole niin yksinkertaisia kuin miltä ne näyttävät. Lainahakemukset hylätään joskus tai hyväksytään erittäin korkealla korolla. Sinun tulisi ymmärtää lainahakemukseesi vaikuttavat tekijät riippumatta siitä, miten haet lainaa (sinulla ei ehkä ole lainahistoriaa) tai kuinka kokenut olet, jotta varmistat, että sinut hyväksytään. Henkilölainan saaminen on helppoa seuraavien vinkkien avulla:
1. Tarkista luottotietosi
Sinun on tarkistettava luottotietosi ennen kuin voit hakea lainaa. Se mittaa luottokelpoisuuttasi ja perustuu luottopisteytykseesi. Tämä pisteet määritetään tulojen, luottohistorian ja nykyisten velkojen kaltaisten tekijöiden avulla. Yli 750 pistettä pidetään erittäin hyvänä. Kuitenkin myös 650 ja 750 pisteen väliltä olevia pisteitä pidetään turvallisina. Alle 650 pistettä ovat alhaisia, ja ne vaikeuttavat lainojen saamista. Lainanantajat tarkistavat luottopistemäärän ensimmäisenä ennen hakemuksen käsittelyä.
Big picture
2. Tarkista luottotietoraporttisi virheiden varalta ja korjaa ne
Luottotiedoissasi voi olla virheitä, jotka voivat vaikeuttaa henkilökohtaisen lainan saamista. Maksutietojen virheellinen ilmoittaminen ja avointen tilien näyttäminen suljettuina tileinä voivat laskea luottotietojesi pistemäärää luottotietoilmoitusvirheiden seurauksena. Tee tiedustelu luottotietotoimistolle, jos näet jotain virheellistä.
3. Ota huomioon velkojen ja tulojen suhde
Velkojen ja tulojen välinen suhde eli kiinteän velan ja tulojen välinen suhde (FOIR) on toinen tärkeä tekijä, jonka pankit ottavat huomioon päättäessään, hyväksyvätkö ne lainahakemuksesi. Tämä suhdeluku kertoo velkasi ja tulojesi suhteen. Jos suhdelukusi on pienempi, sinulla on:
● vähemmän velkaa
● Käytettävissä olevat tulot ovat suuremmat
● parempi takaisinmaksukyky
● Todennäköisempi hyväksyntä
4. Vältä ottamasta liikaa lainoja tai luottokortteja.
Pankit keräävät luottotietosi aina, kun haet luottokorttia tai henkilökohtaista lainaa. Luottotietosi päivitetään tämän kovan tiedustelun seurauksena. Kun haet useita lainoja samanaikaisesti, vaikutat pankeissa henkilöltä, jolla ei ole talouskuria ja joka tarvitsee aina lainata rahaa. Tutki asiaa hyvin ennen hakemista. Ennen kuin haet henkilökohtaista lainaa, vertaile vaihtoehtoja. Henkilökohtaisten lainojen vertailua varten voit tutustua tähän www.edullinenlaina.com/38000e-laina/ Näiden edellä mainittujen neljän seikan lisäksi lainan hyväksymisessä otetaan huomioon luottotiedot, työhistoria, vuositulot, vähimmäisikä ja henkilötiedot.

Contact us on:
Facebook: https://www.facebook.com/edullinenlainacom/
Website: https://www.edullinenlaina.com/38000e-laina/