Talált pénz! Ne hagyd ki!

Otthon végezhető online lehetőség.

Itt csak nyerhetsz!

Online munka

EZ AZ egyik LEGJOBB és A LEGJOBB MUNKA!

Füstös Ágnes vagyok Szalkszentmártonról. Amit én ajánlok, az könnyű, egyszerű, szerethető munka, Játékos elfoglaltság!

Internetes elérhetőség, telefon és számítógép kell hozzá.


A munka: reklám és promóció!


Nálunk akkor dolgozik, amikor Önnek megfelelő , annyit, amennyit csak akar. ITT semmi nem kötelező. Mindenek előtt a LEGFONTOSABB: a szorgalom és a kitartartartás.

ITT MOST a jövője a TÉT!


Az SFI cég komoly, 20 éves múltra nézhet vissza. Amerikai világcég, biztosan fizető ! Az én szponzorom 3 éve folyamatosan ebben dolgozik.


Mindenben segítünk, Önnek! A célig együtt haladunk, ha kívánja. Egy kiváló csoportba tartozik. PÉNZKERESET több vonalon párhuzamosan, és kulon-kulon biztosított! Az ECA (SFI LEÁNYVÉGALATA) Internetes áruházakban működik, 90.000 termék, áru, 27 kategóriában, folyamatosan reklámozunk 130 országban, minden évben! Ezeken felül a népszerű aukciókat, (árverések) bonyolítunk le, és buzgó-Zebra játékokat, mely nagyon közkedvelt. Egy belső forgalmú fizetőeszközzel még élvezetesebb a Játék, a promóció! (TRIPLECLICKS)

Munkánk a REKLÁMOZÁS!

Ha a pénzkeresetnek egy másik útját választja, akkor az a következő képpen alakul!

Azok az ajánlóknak, akik szeretnék reklámozni tevékenységüket és termékeiket, műveiket, művészetüket, szállodáikat, vállalkozásukat ... ITT nagyban és kicsiben is Lehet és Érdemes gondolkodni. KÖZVETLEN Barátok és ismerősök, a környezetben élő személyek és Vállalkozások, potenciális ügyfelekké válhatnak. Ha EZT AZ utat választja, és kihasználja EZT a lehetőséget, én mint a támogatója, szponzora, ajánlója, személyesen mindenben segítem!


EZ Egy egyszeri és megismételhetetlen LEHETŐSÉG. Az a feladat, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akik kis segítségre szorulnak, és akik szívesen reklámoztatnának kis jutalomért.

MI (CSAK) REKLÁMOZUNK !!!!


Eladások, értékesítések UTÁN Kell fizetni minimális reklámköltséget, a tulajdonosnak, megrendelőnek!

Minden elkötelezettség nélkül REGISZTRÁLJON, Egy PROBAT meger! Várom a csoportba!

Csatlakozz a csoporthoz!

Vélemények a cégről:

„Próbáltam sok online marketing programok és egyet sem talált, hogy nekem dolgozott. Aztán találtam SFI és azonnal látta, hogy ez volt az ingyenes képzést és támogatást kellett csomagolva egy szabad csomagban. Beugrottam mindennel kellett és soha nem bántam meg a döntést, hogy csatlakozzanak ehhez a rendkívül sikeres programot.”
A. Olfindo, Fülöp-szigetek
"Az SFI-hez csatlakoztam, tanulmányoztam, megtanultam és keményen dolgoztunk, hogy megépítsem az üzletemet (minden ingyen), és két év múlva már több havi jövedelmet keresek, mint a rendszeres munkámból fizetett fizetés. elkezdtem az SFI üzletemet, de most csak egy órán át dolgozom, hogy folytassam az SFI üzleti tevékenységem megteremtését, és még akkor is keresek, ha alszok. NEM BOSS, bárhol és bármikor dolgozhatok ... A jövedelemem nem függ az én saját erőfeszítéssel, de a Csapatban lévő összes ember kollektív erőfeszítésével, akik szintén saját SFI vállalkozásokat építenek, jövedelmünket csak korlátozza a magunk számára beállított limit ... AIM HIGH, DREAM BIG.


Melvin Vibar
Fülöp-szigetek