Buiten Fitness and Outdoor Fitness

Werken in een Norwell Buiten Fitness Park

In het lab testen met muizen, onderzoekers van de Johns Hopkins University ontdekte dat de oefening geholpen boost niveaus van een enzym genaamd SIRT3 die kunnen beschermen tegen stressoren die bijdragen aan hersencel energieverlies.


In tests met muizen, onderzoekers ontdekten dat buiten fitness oefening geholpen boost niveaus van een enzym genaamd SIRT3, die kan beschermen tegen stressoren die bijdragen aan hersencel energieverlies.

Onderzoekers onder leiding van Mark Mattson van het National Institute on Aging en de Johns Hopkins School of Medicine gebruikt een nieuw diermodel om te onderzoeken of ze neuronen kunnen helpen bij het weerstaan ​​van de energie-afbrekende stress.


Zij vonden dat muizen die niet produceren SIRT3 werd zeer gevoelig voor spanning bij blootstelling aan neurotoxinen die neurodegeneratie en epileptische aanvallen veroorzaken.

Met muizen die deed produceren SIRT3, onderzoekers ontdekten dat oefening op een loopwiel verhoogde niveaus van het enzym.

"Loopwiel oefening vergroot de hoeveelheid SIRT3 in neuronen van normale muizen en beschermde hen tegen degeneratie," Mattson genoteerd.

In muizen die het enzym, lopen niet de neuronen beschermen .. "Neuronen kunnen worden beschermd tegen stress door het gebruik van gentherapie technologie niveaus SIRT3 in neuronen te vergroten," stelde hij.

Naarmate we ouder worden of het ontwikkelen van neuro-degeneratieve ziekten zoals Alzheimer, kunnen onze hersencellen stoppen met het produceren genoeg energie om volledig functioneel blijven.

Als u zijn gediagnosticeerd met diabetes, regelmatige fysieke activiteit is de sleutel tot het beheer van de ziekte. Het feit is dat de oefening, in combinatie met een gezond dieet zal u helpen om betere zorg voor jezelf als je diabetes hebt. Het wordt aanbevolen dagelijks ten minste drie maal per week gedurende 30 tot 45 minuten. Dit zal helpen de controle van uw bloedsuikerspiegel.

Echter, men moet altijd een arts te raadplegen alvorens tot een trainingsprogramma. Omdat uw arts u kunnen begeleiden over de soorten oefening die ideaal zijn voor u, afhankelijk van uw omstandigheden, zoals - hoe goed uw diabetes wordt gecontroleerd en eventuele complicaties die je kan hebben.

Voordelen van de oefening voor diabetici zijn:

Regelmatige fysieke activiteit verlaagt de bloedsuikerspiegel.

Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen om de werking van insuline en blijf bloedsuikers in toom

Dagelijkse lichaamsbeweging verlaagt de bloeddruk en cholesterol

Lichaamsbeweging verlaagt uw risico op hart-en vaatziekten en beroerte

Het verbetert de bloedsomloop

Regelmatige fysieke activiteit helpt tegen stress, die uw bloedsuikerspiegel kan verhogen

Regelmatige lichaamsbeweging verbrandt calorieën die u zal helpen om te voorkomen dat het verkrijgen van overtollige kilo's en een gezond gewicht te behouden.

Boven alles, oefening is belangrijk voor je algehele welzijn en kan helpen bij de bestrijding van vele aandoeningen en ziekten gezondheid. Onderzoek heeft aangetoond dat fysiek actief kan u helpen een gezonder en zelfs gelukkiger leven te leiden.

Big image